Η φετινή θεματική “ODYSSIA FOUR TO THE FLOOR ” βρίσκεται εδώ για να μας εμπνεύσει και να φωτίσει τα μονοπάτια της ψυχής μας, ενώ το Οδυσσειανό ταξίδι συνεχίζεται με μία νέα περιπέτεια.

Το εμβληματικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής μονοπολεί το ενδιαφέρον κάθε χρονιά με τις ξεχωριστές θεματικές του, οι οποίες εμπνέονται από και υπηρετούν τα αρχέτυπα του αρχαιότερου και πιο επικού έμμετρου δημιουργήματος που έχει καταγραφεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο λόγος για την Οδύσσεια του Ομήρου.

Ο συνδυασμός των καλλιτεχνών οι οποίοι επιλέγονται και πραγματοποιούν αποκλειστικές για το φεστιβάλ εμφανίσεις, μαζί με την μαγική τοποθεσία του θρυλικού πλέον Cariocas Beach Bar με 22 χρόνια ενεργό παρουσία στην χορευτική μουσική σκηνή, ενισχύεται με την συμμετοχή εικαστικών και επισκεπτών που έρχονται από όλο τον κόσμο για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία.

Η Οδύσσεια φέτος πραγματοποείται 20 και 21 Ιουλίου. Το Σάββατο 20 Ιουλίου το φεστιβάλ εστιάζει στην πρώτη για τα παγκόσμια δεδομένα φιλοξενία του Shelter σε φεστιβαλική σκηνή (Shelter Stage), με τον πρωτοκαθήμενο δημιουργό και εκφραστή της Shelter κουλτούρας Timmy Regisford σε ένα μαραθώνιο 12ωρο(!) σετ που θα πραγματοποιηθέι στα πλαίσια του μακροβιότερου House party που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και δεν είναι άλλο από το House On The Beach. Tο πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι ενώ ο Timmy θα πάρει θέση στο πιλοτήριο στις 8 το βράδυ και θα τελειώσει με την δική σου ενθάρρυνση και των επισκεπτών του φεστιβάλ, στις 8 το πρωί της επόμενης μέρας!

Την σκυτάλη παίρνει την Κυριακή η θηριώδης ψυχεδελική σκηνή της Detroit Techno. Ένας από τους πλέον σηναντικούς της εκπροσώπους, ο ζωντανός θρύλος Carl Craig αναλαμβάνει το τιμόνι του διαστημόπλοιου της Οδύσσειας. Η θεματική με τίτλο Space Odyssey αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί ο Carl Craig βρίσκεται σε μία από τις πλέον ώριμες και δημιουργικές φάσεις της καριέρας του, αλλά και γιατί έχει ετοιμάσει ένα αποκλειστικό σετ για τους φίλους της Οδύσσειας!

Του δυο θρύλους θα πλαισιώσουν γνήσιοι εκφραστές της παγκόσμιας dance κουλτούρας όπως οι, Sunshine Pedro ( Cariocas ), Jerm (Analogue – Coma ), Echo Flex ( Electric Pressure – Coma ), Harry Varzabetian ( EnLefko ), DJ Seou ( Soul Asylum – Aφrodisiak ), Saniter & Theremin (Steam Resident’s), Andy Es, Markos Markadonatos ( Forbidden ), Dimitri Chats (Amylo) ενώ περισσότερα ονόματα προστίθενται στο line up του φεστιβάλ καθημερινά!