Ο Εκδοτικός οίκος Διαμαντένιος Δρόμος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Λάμα Όλε Νύνταλ «Ο Βούδας και η Αγάπη» την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο στην Αθήνα. Ομιλητής: ο μεταφραστής του βιβλίου και  δάσκαλος του Βουδισμού Στράτος Κεχαγιόγλου. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.

Έχοντας ζήσει μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες, ο Δανός Λάμα Όλε Νύνταλ ταξιδεύει αδιάκοπα προσκεκλημένος για να διδάξει τους χιλιάδες λαϊκούς μαθητές του στις δημόσιες ομιλίες και στα 600 Βουδιστικά Κέντρα του Διαμαντένιου Δρόμου, που ίδρυσε μαζί με τη γυναίκα του Χάνα από το 1972, σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επισκέπτεται την Ελλάδα από το 1973 κάθε χρόνο για να δώσει δημόσιες ομιλίες.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Λάμα Όλε Νύνταλ μοιράζεται με τους αναγνώστες τη 2.500 ετών διαχρονική σοφία του Βούδα και μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν και σήμερα στις ανθρώπινες σχέσεις στην καθημερινή ζωή, όπως τις διδάχτηκε κατά τη μαθητεία του μαζί με τη γυναίκα του Χάνα δίπλα στους μεγαλύτερους γιόγκι του Θιβέτ στα Ιμαλάϊα. Χρήσιμες, κατανοητές, εφικτές και πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούν τα ζευγάρια να αναπτύξουν μια ουσιαστική σχέση ζωής και ταυτόχρονα να επιτύχουν την προσωπική εξέλιξη και ολοκλήρωση. Ένα βιβλίο χρήσιμο ως «εργαλείο» τόσο για τους άντρες όσο και για τις σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να πετύχουν διάρκεια και ευτυχία στις σχέσεις.

Όπως και τα προηγούμενα 8 βιβλία του Λάμα Όλε Νύνταλ, «Ο Βούδας και η Αγάπη» έχει μεταφραστεί στις περισσότερες δυτικές γλώσσες. Κυκλοφορεί στα ελληνικά από τον Εκδοτικό Οίκο «Διαμαντένιος Δρόμος» από τον Σεπτέμβριο του 2013 και διατίθεται σε βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.