Το metal icon που ακούει στο όνομα Udo Dirkschneider παίζει τραγούδια από την θητεία του στην heavy metal δυναστεία των Accept, για μία τελευταία φορά, σε ένα ανεπανάληπτο tour που ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2016.

Λίγα ονόματα εκπροσωπούν την παγκοσμίως επιτυχημένη Γερμανική heavy metal σκηνή, όπως ο Udo Dirkschneider. Η φωνή του αποτελεί την ψυχή διαχρονικών hits όπως τα “Princess of the Dawn”, “Balls to the Wall” και “Metal Heart”. Ο πάλαι πότε τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Accept θα περιοδεύσει, εκτελώντας ένα setlist αποτελούμενο από τραγούδια των γερμανών τιτάνων, για μια τελευταία φορά στην ιστορία του, κλείνοντας μια για πάντα αυτό το κεφάλαιο της πορείας του.

Συνοδευόμενος από τα μέλη της τωρινής σύνθεσης των U.D.O., ο θρυλικός Γερμανός τραγουδιστής θα χρησιμοποιήσει για αυτή την περιοδεία, που αποτελεί μια –δίχως άλλο- ξεχωριστή περίπτωση, το όνομα DIRKSCHNEIDER (που είναι και επώνυμο του ιδίου).

Στο πλάϊ τους θα βρεθούν οι Καναδοί metallers ANVIL που έγιναν ευρέως γνωστοί μετά το ντοκυμαντέρ του 2009, υπό τον τίτλο “The Story of Anvil”, ενώ τα albums τους θεωρούνται σταθμοί για το παγκόσμιο heavy metal στερέωμα. Τη δυναμική αλλά και την ακούραστη heavy metal διάθεση των Anvil επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δισκογραφικές τους κυκλοφορίες, τα heavy αριστουργήματα “Juggernaut of Justice” και “Hope in Hell”, ενώ το επερχόμενο “Anvil is Anvil” full length album που αναμένεται για κυκλοφορία μέσα στο 2016, βρίσκει την μπάντα σε μία από τις κορυφαιότερες φόρμες της μέχρι στιγμής καριέρας τους.

Στις 19 Μαρτίου το τελευταίο κεφάλαιο, ενός μεγάλου μέρους της rock ιστορίας θα βρεθεί στην Αθήνα στην Αρχιτεκτονική live ένα μοναδικό show που θα αφήσει ιστορία. Να είστε εκεί.