Το Blend επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν στο Kookoo και υποδέχεται τον Νο1 Ισραηλινό παραγωγό και πρωτοπόρο της techno σκηνής, Shlomi Aber.

O ιδρυτής της δισκογραφικής Be As One Imprint και αγαπημένος συνεργάτης των Cocoon, Desolat, Cadenza, Ovum και άλλων εξίσου σπουδαίων labels, καταφέρνει να επιβεβαιώνει σε κάθε του set τον ορισμό του «classy underground» και της «μοναδικότητας» που του έχουν αποδοθεί μέσα στα 15 χρόνια της καριέρας του ως παραγωγός και τα 20 χρόνια του ως dj.

Ο ήχος του έχει χαρακτηριστεί ως από τους πλέον άψογα δομημένους και η καλλιτεχνική αξία του Aber έχει αναγνωρισθεί επανειλημμένα μέσα από διακρίσεις. Το 2005 ήταν υποψήφιος ως «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος», το 2007 στην κατηγορία «Καλύτερος Παραγωγός», το 2008 προτάθηκε ως «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» από το Beatport, ενώ το 2014 κέρδισε το βραβείο του «Καλύτερου Techno Dj» στα Sankeys Ibiza Awards. Οι επιρροές του- Jazz, Funk, Minimal, Acid και κυρίως το κίνημα της Σχολής του Detroit επιβεβαιώνουν πως ο Shlomi Aber είναι ένας αληθινός τεχνίτης του ηλεκτρονικού ήχου που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Μαζί του στα decks του KooKoo οι Resident Djs του Blend Mikee και Μanolaco.

O Shlomi Aber στο Soundcloud: https://soundcloud.com/shlomiaber