Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο PassPort και στον Πειραιά, μετά από 2 χρόνια, για δύο live στις 17 και 24 Οκτωβρίου 2014.

Ο καλλιτέχνης που από το ξεκίνημά του πειραματίζεται, παίρνει (ηχητικά) ρίσκα και δεν προδίδει ποτέ την ιδιαίτερη αισθητική του ταυτότητα, κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του μαζί με τους B-Movies, το 2013, με τον τίτλο «Ιστορίες που ίσως να έχουν συμβεί». Από το άλμπουμ αυτό και το εξαιρετικό «Ασε με εδώ», είναι και οι στίχοι που διαλέξαμε για εισαγωγή.

Την Παρασκευή 17 και 24 Οκτωβρίου, ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει, λοιπόν, στα μέρη μας, για ένα πρόγραμμα από ολόκληρη την πορεία του Παύλου, με τραγούδια από τα χρόνια με τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι και το τελευταίο του άλμπουμ. Για 2 βραδιές ταξιδιάρικες, σχεδόν ονειρικές, όπως είναι πάντα οι live εμφανίσεις του, ντυμένες με λέξεις που άλλοτε αναβλύζουν φως και άλλοτε συνθέτουν το πιο μελαγχολικό ποίημα, βραδιές γεμάτες ιστορίες.

Μαζί του εμφανίζονται, όπως άλλωστε όλα τα τελευταία χρόνια, οι μόνιμοι συνοδοιπόροι του B-Movies, που «ερμηνεύουν» με το δικό τους τρόπο κάθε φορά τα τραγούδια του.

Οι B-Movies είναι οι:

Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο)
Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα)
Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα)
Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλ. κιθάρα)