Ένας από τους καλύτερους blues φυσαρμονικίστες στον κόσμο, ο Paul Lamb, έρχεται για μία και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα στις 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Café του Φουγάρου στο Ναύπλιο!

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Lamb στην Ελλάδα από το 2000.

Μουσικός, συνθέτης και μοναδικός performer, ο Paul Lamb είναι ικανός να ξεσηκώνει τα πλήθη των ακροατών του με τις αναπανάληπτες σε ήχο, δεξιοτεχνία και πάθος συναυλίες του.

Ο Paul Lamb που τιμήθηκε πρόσφατα με το Βρετανικό βραβείο του καλυτέρου φυσαρμονικίστα για το 2015, έχει ήδη περάσει στο Hall of Fame του βρετανικού μπλουζ μαζί με τους Peter Green, Alexis Korner και John Mayall, διατηρώντας το μπλουζ ζωντανό για πάνω από τρεις δεκαετίες, παίζοντας σόλο ή με τη μπάντα του, τους Kingsnakes.  Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Who, Mark Knopfler, Rod Stewart κά.

Στις σόλο περιοδείες του, ο Lamb εμφανίζεται με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή της μπάντας του, Chad Strentz, και έτσι θα τον απολαύσουμε στο Φουγάρο, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Πούλμαν από την Αθήνα για την συναυλία του Paul Lamb στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Για τους φίλους από την Αθήνα, θα αναχωρήσει πούλμαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου στις 5μμ από το σταθμό μετρό Κατεχάκη προς το Φουγάρο, με επιστροφή από το Φουγάρο στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (μετά το τέλος της συναυλίας).

Συμβολικό αντίτιμο: 15€/ άτομο (Συμπεριλαμβάνει μετάβαση με επιστροφή, καφέ-cookie/ αναψυκτικό στο Café και εκπτωτικό κουπόνι 10% για το ArtShop και τη Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

(Δε συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο για την συναυλία)

Κρατήσεις έως την Πέμπτη 10/12: 210-7400140 &  6940295414, [email protected]