Ο θρύλος της ροκ έρχεται στη χώρα μας για δύο εμφανίσεις. Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008, στο Gagarin 205 και το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008 στο Ξυλουργείο Μύλος στη Θεσσαλονίκη.

Ο θρύλος της ροκ έρχεται στη χώρα μας για δύο εμφανίσεις. Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008, στο Gagarin 205 και το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008 στο Ξυλουργείο Μύλος στη Θεσσαλονίκη.

Oταν το 1972 ο 16χρονος Marc Steven Bell (γνωστός αργότερα ως Marky Ramone) ξεκίνησε να παίζει drums σε διάφορα μικρά αμερικάνικα σχήματα, ήταν αδύνατο να φανταστεί ότι πέντε χρόνια αργότερα θα εισέρχονταν στο πάνθεον των επιδραστικότερων μουσικών όλων των εποχών.

Εάν εξαιρέσουμε τα 4 χρόνια απουσίας του από την μπάντα (από το 1983 εως το 1987), ο Marky πέρασε συνολικά 15 χρόνια πίσω από ένα drum kit δίνοντας ρυθμό σε μερικά από τα ιστορικότερα κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ.

Tα τραγούδια I Wanna Be Sedated, Bad Brain, The KKK Took My Baby Away, Pinhead, Pet Sematary, Poison Heart είναι μόνο μερικά δείγματα της δισκογραφίας των Ramones στη δημιουργία των οποίων συνέβαλλε ενεργά ο Marky Ramone.

Οι Ramones είναι αναμφισβήτητα οι \”Νονοί του Punk\” δημιουργώντας και υπηρετώντας για πολλά χρόνια ένα από τα πιο δυνατά κινήματα στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής.

Πολύ πριν ερμηνεύσουν οι Μotorhead το κομμάτι R.A.M.O.N.E.S, το όνομα των Νεορκέζων είχε ήδη ταυτιστεί με την έκρηξη του punk phenomenon. Ως ένα από τα resident σχήματα του CBGBs, ο Marky Ramone και η παρέα του έδωσαν μερικά από τα δυναμικότερα και γρηγορότερα shows που είδε ποτέ η Νέα Υόρκη.

Η είσοδος των Ramones το 2002 στο Rock and Roll Hall of Fame αποτέλεσε τρανή απόδειξη της ανεκτίμητης μουσικής αξίας των punk πρωτοπόρων.

Ο Μarky Ramone, επιβιώνοντας από τις περιπέτειες και την \”κατάρα των Ramones\”, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους , θα μετατρέψει με την μπάντα του τα δύο shows του στην Ελλάδα σε ένα ατελείωτο πάρτυ.

INFO
Η προπώληση των εισιτηρίων προς 25 euro θα ξεκινήσει σύντομα στo Τicket House ( Πανεπιστημίου 42 ) και on line στο http://www.ticketpro.gr/
http://www.ramones.com/