Με νέες ηλεκτρικές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα, αρχίζει το 2015 για τον Ντίνο Σαδίκη. Στις 7 Μαρτίου 2015 και με αφορμή την έκδοση του νέου του album «Το Γέλιο Των Πολλών ΙΙ», το ιδρυτικό μέλος & η φωνή των Εν Πλω μαζί με την παρέα του θα εμφανιστούν στο An Club για να συνεχίζουν μια μουσική ιστορία που άρχισε ο Ντίνος στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και να σμίξουν τις «Μολυβένιες Ιστορίες» με τον μύθο των Εν Πλω και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Γέλιου των πολλών.

Άλλος ένας καλός λόγος γι’ αυτές τις συναυλίες είναι και τα 15α γενέθλια της μπάντας του Ντίνου Σαδίκη. Σταθεροί συνοδοιπόροι, από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του αρχικού πυρήνα στο 4ο Φεστιβάλ της Διεθνούς Αμνηστίας στη Θεσσαλονίκη (2000) μέχρι και σήμερα, υποστηρίζουν μια ασταθή ατμόσφαιρα. Άλλοτε με ωμή πανκ διάθεση, άλλοτε με νοσταλγικό new wave ύφος και άλλοτε με καθαρά πειραματική οπτική, στήνουν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ηχητικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ο Ντίνος πότε ήρεμα και πότε άγρια, πότε χορεύοντας και πότε ξαπλώνοντας, λέει τις ιστορίες του. Τραγουδά τις ιστορίες μας!…

Η μπάντα του Ντίνου Σαδίκη στα electric live-parties 2015 είναι:

Πάνος Παπάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα.

Sonny Touch: ηλεκτρική κιθάρα.

Χρήστος Παππάς: μπάσο.

Λάζαρος Πλιάμπας: τύμπανα.

GeorgieBoy: ήχος.

«Το Γέλιο Των Πολλών ΙΙ» κυκλοφορεί σε δίσκους βινυλίου από την Labyrinth of thoughts records (www.labyrinthofthoughts.gr) στις 5 Φεβρουαρίου 2015, παράλληλα με το mini LP «Οι νύχτες» των Εν Πλω.