Η Revolt!, μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Αθηναϊκή ηλεκτρονική σκηνή, επιδεικνύει τη σημασία και την ανάγκη για συνεργασίες στο χώρο με σκοπό τη συσπείρωση του κοινού και την προώθηση ενός εκλεκτικού ήχου, ξεκινώντας τη νέα σεζόν συνεργαζόμενη με την ομάδα Audiorama στο πλαίσιο του Περεστρόικα concept πάρτι του six d.o.g.s.

Για πρώτη φορά κάτω από τη μουσική στέγη του six d.o.g.s, οι δύο ομάδες προσκαλούν μαζί τον καταξιωμένο jockey Nicolas Lutz, πλαισιωμένο από τον Έλληνα DJ από το Λονδίνο και ιδρυτή του οργανισμού Terra Ferma, Stathis Lazarides, καθώς και τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το Audiorama, BODJ.

Ευλαβικός λάτρης του βινυλίου και συλλέκτης επί σειρά ετών, ο Nicolas έχει αποκτήσει  την ικάνοτητα να ελίσσεται ανάμεσα στα μουσικά παρακλάδια της χορευτικής μουσικής με χαρακτηριστική άνεση, γεγονός που καθιστά κάθε DJ set του μια πραγματική εμπειρία. Η καταγωγή του από το Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, η διαμονή του σε μητροπόλεις του κόσμου, το πέρασμα του από την Ίμπιζα για κάποια καλοκαίρια και η διαμονή του στο Βερολίνο, έχουν επίσης παίξει ρόλο καθοριστικής σημασίας τόσο σε επίπεδο επιρροών όσο και εμπειριών. Παίζοντας μουσική από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, ο Ουρουγουανός jockey έχει χτίσει ένα προφίλ τόσο εκλεκτικό και σπάνιο όσο η ιστορία των δίσκων που κουβαλά, κάτι το οποίο εξαργυρώνει πια με residencies σε μερικά από τα καλύτερα underground clubs του κόσμου.

O Στάθης Λαζαρίδης κουβαλάει στις πλάτες του μια εικοσαετή καριέρα, είναι κάτοικος Λονδίνου, ιδρυτής του οργανισμού Terra Ferma και resident στο θρυλικό Cavo Paradiso της Μυκόνου. Αυτό θα είναι το ντεμπούτο του στο six d.o.g.s.

Ο Γιώργος Ζαχαρίου, οπως είναι το πραγματικό όνομα του BODJ, τρέχει το Audiorama Club Night/Label, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελεί έναν απο τους βασικούς Djs, των Club Nights του six d.o.g.s.

Περεστρόϊκα: United We Dance.
https://www.facebook.com/Nicolas-Lutz-346595268701405/
https://www.residentadvisor.net/dj/nicolaslutz