Μετά την εκκωφαντική επιτυχία των πρόσφατων εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου με το Χρήστο Θηβαίο, ο Μίλτος Πασχαλίδης χαμηλώνει ταχύτητες, σβήνει τους ενισχυτές και επιστρέφει στο clubτου Σταυρού του Νότου, για τρεις ακουστικές παραστάσεις μέσα στο Μάρτιο.

Μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη του επιθυμία, την έκδοση του βιβλίου / cd με τίτλο «Αγύριστο κεφάλι», που περιλαμβάνει αναμνήσεις από την γνωριμία και συνεργασία του με τον Αλκη Αλκαίο, όσα ου επέπτρεψε ο ίδιος να γνωρίζει γιΆαυτόν.

Οπως είναι φυσικό μεγάλο μέρος του προγράμματος θα είναι μια αναφορά στο σπουδαίο έργο του Αλκη Αλκαίου και θα πλαισιωθεί από άλλες ξεχωριστές επιλογές τόσο από τη δική του δισκογραφία όσο και από τραγούδια δανεικά.

Αλλωστε οι παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη διατηρούν πάντα σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της έκπληξης και του αυτοσχεδιασμού και αυτό θα τηρηθεί ευλαβικά και αυτές τις τρεις Παρασκευές του Μαρτίου.

Θα τον συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν η στενή του συνεργάτης Μιρέλα Πάχου, αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια δικά του αλλά και δικά της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.