Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος

Μία από τις πιο αγαπημένες παραστάσεις μικρών και μεγάλων, Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, σηκώνει

Μία από τις πιο αγαπημένες παραστάσεις μικρών και μεγάλων, Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, σηκώνει αυλαία το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 στο Θέατρο Badminton, για να μας θυμίσει τις παραδοσιακές αξίες του θεάματος.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει όσους θεατές επιλέξουν να παρακολουθήσουν τη βραδινή παράσταση του Σαββάτου! Μισή ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης, στις 18.30, ο Παντελής Θαλασσινός θα ταξιδέψει μελωδικά από σκηνής τους θεατές στη μαγεία του Καραγκιόζη, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του έργου.

Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος είναι παράσταση που συνδυάζει τη μαγεία του κλασικού θεάτρου με τη γοητεία του θεάτρου σκιών, «δένοντας» αρμονικά την παράδοση με σύγχρονα εκφραστικά μέσα. Σκιές, ηθοποιοί και φιγούρες ανθρώπινων διαστάσεων είναι οι αφηγητές των συναρπαστικών περιπετειών του Καραγκιόζη, στη μοναδική παιδική παράσταση όπου η μουσική παίζεται ζωντανά επί σκηνής, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα για όλη την οικογένεια.

Οι παραστάσεις του πολύ ξεχωριστού αυτού έργου, σε συμπαραγωγή της εταιρείας Attract Productions και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βορείου Αιγαίου, θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου).

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ