Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τον αυθεντικότερο ίσως μουσικό της σκηνής του Bristol, Matt Elliott στο Six Dogs την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011. Ο Matt Elliott, ο θαρραλέος εξερευνητής του μοντέρνου ρομαντισμού και μελαγχολίας, ο επιδραστικότατος και μοναδικός songwriter, θα επισκεφθεί την Αθήνα και το Six d.o.g.s εκπληρώνοντας την υπόσχεσή που έδωσε στους οπαδούς του για μια συντομότατη επιστροφή.

Από τις πρώτες καθαρά προσωπικές του δουλειές ως The Third Eye Foundation στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, έως και τις σύγχρονες dark folk αναζητήσεις του, ο Matt Elliott πάντα προτιμούσε να πιέζει τα όρια της δημιουργικότητάς του – με μοναδικά αποτελέσματα. Μέσα στην εκπληκτική σειρά από κυκλοφορίες του, θα βρει κανείς στιγμές βαθιάς και ειλικρινούς εξομολόγησης συναισθημάτων σκοτεινών και έντονα προσωπικών – αυτή του η καλλιτεχνική συνέπεια άλλωστε του χάρισε την αναγνώριση του Τύπου και του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και τον θαυμασμό που απολαμβάνει από χιλιάδες οπαδούς παγκοσμίως.

Την εμφάνιση του Matt Elliott στην Αθήνα, έχει αναλάβει να προλογίσει η Κατερίνα των Tango With Lions, σε μια ειδική solo εμφάνιση με την συνοδεία μόνο μιας κιθάρας κι ενός πιάνου.

Τα πρώτα 100 εισιτήρια θα διατεθούν προς 12 ευρώ και η γενική είσοδος 15 ευρώ.