Ο Μάριος Φραγκούλης θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, στις 8 Ιουλίου 2015, για να μας ταξιδέψει από την Αθήνα στο Μπουένος Άιρες.

Πόσο απέχει η Αθήνα από το Μπουένος Άιρες; Μια ανάσα αν μετρήσουμε την απόσταση με μουσική, τέσσερα χορευτικά βήματα αν ακολουθήσουμε τους ρυθμούς του τάνγκο, ανάμεσα σε δύο γαλανούς ορίζοντες που αγκαλιάζουν θάλασσες και ωκεανούς και ενώνουν τη Μεσόγειο με τον νότιο Ατλαντικό.

Με τη φωνή και την ψυχή γεμάτες Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και νοσταλγία για ταξίδια μακρινά, ο Μάριος Φραγκούλης κάνει σταθμό στoν Πειραιά και προσφέρει στο κοινό του μια συναυλία στους κυματισμούς του τάνγκο, μια μοναδική βραδιά πάθους και μουσικής μέθεξης:

Συνταξιδιώτες του το quinteto TANGartO, το μουσικό σύνολο που έχει ήδη βρει τη θέση του στον μουσικό χάρτη, μια θέση που την κρατάει είκοσι χρόνια τώρα, αποδίδοντας με γνήσιο αίσθημα τα Αργεντίνικα Tangos.

Το quinteto TANGartO  αποτελούν οι μουσικοί:  

Λευτέρης Γρίβας, μπαντονεόν  

Γιώργος Παναγιωτόπουλος, βιολί  

Αριστείδης Χατζησταύρου, κιθάρα  

Απόστολος Παπαπέτρος, κοντραμπάσο

Θωμάς Κοντογεώργης,  πιάνο και ενορχηστρώσεις.

Kαλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς καθώς και οι μεταφράσεις,οι αποδώσεις τραγουδιών στα Ισπανικά και Ελληνικά, τα κείμενα της παράστασης,  η Αγαθή Δημητρούκα.