Έναν από τους σημαντικότερους \’Έλληνες ερμηνευτές θα φιλοξενήσει το Principal Club Theater για μια μοναδική παράσταση το Σάββατο …

12 Φεβρουαρίου. Έναν τραγουδιστή που μπορεί πραγματικά να ερμηνεύσει οτιδήποτε, να αποδώσει όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, να ζωντανεύει, στα τραγούδια του τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας και τη λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής.

Ο Μανώλης Λιδάκης με την εξαιρετική φωνή του, γεμάτη δύναμη και πάθος δίνει στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτη αυθεντικότητα. Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας!

Αυτή ακριβώς είναι η κεντρική ιδέα του προγράμματος που θα παρουσιάσει φέτος ο Μανώλης Λιδάκης. Μια περιήγηση στα 20 χρόνια της μουσικής του καριέρας, σταχυολογώντας ανάμεσα στις πιο δυνατές στιγμές  του ρεπερτορίου του, αυτές που του χάρισαν 5 χρυσούς δίσκους μέχρι τώρα: Από το ονειρικό «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» του Μάνου Χατζιδάκι, μέχρι τα Λαϊκά κομμάτια του Άκη Πάνου και του Απόστολου Καλδάρα, και από τον «Ήλιο του Γενάρη» που συνόψιζε το φλερτ του με την ροκ μέσα από συνθέσεις των Κατσιμιχαίων, του Ορφέα Περίδη και του Παντελή Θαλασσινού.

Τον Μάρτιο του 2010, ο Μανώλης προκαλεί ξανά αίσθηση, όταν παρουσίασε το καινούριο του album «Όλα δικά μας και όλα ξένα», ένα κλασσικός λαϊκός δίσκος σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και την συμμετοχή του Πασχάλη Τερζή και της Γλυκερίας από το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει το ομώνυμο κομμάτι, ένα μοναδικό ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή.