Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το  παιδικό βιβλίο, Ο λύκος Ζαχαρίας στη χώρα των παραμυθιών της Orianne Lallemand σε μετάφραση της Σοφίας Παλάκη.


Νέο βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση και πανέξυπνο κείμενο, στην αγαπημένη σειρά με πρωταγωνιστή τον γλυκό, τρυφερό, ανατρεπτικό λύκο… Ζαχαρία! 

Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να ετοιμάσει κάτι κι αυτός για το πικ νικ με τους φίλους του. Μόνο που δεν ξέρει να μαγειρεύει! Έτσι, ξεκινάει να πάει στο δάσος, σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα τον βοηθήσει. Εκεί όμως τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις καθώς θα συναντήσει όλους τους ήρωες των παραμυθιών που κανονικά θα έπρεπε να τον φοβούνται…

Μέσα από πολλές ανατροπές και πανέξυπνους διαλόγους, ο λύκος Ζαχαρίας θα καταφέρει να βρει όλα τα υλικά και να φτιάξει μία γευστικότατη μηλόπιτα για το πικ νικ! Και όσοι θέλουν να την δοκιμάσουν μπορούν να βρουν την συνταγή στο τέλος του βιβλίου! 

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάννης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.