Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στο Ρυθμός Stage

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage" την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, για να μοιραστεί μαζί μας τραγούδια από το νέο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο "Αστρικός χάρτης".

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, για να μοιραστεί μαζί μας τραγούδια από το νέο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο «Αστρικός χάρτης». Θα ακουστούν και αγαπημένα τραγούδια από προηγούμενες δουλειές του, αλλά και τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Λίγα λόγια για το καινούργιο cd του Κώστα Τριανταφυλλίδη

Ο «Αστρικός χάρτης» περιλαμβάνει 7 τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τριανταφυλλίδη και στίχους των Γρηγόρη Μαρινάκη, Πέπης Δουρέκα και Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Επίσης περιλαμβάνει τα τραγούδια  «Ζεϊμπέκικο για 2» σε μουσική  Άρη Κούκου και στίχους Γιάννη Μπελεσιώτη, «Όλα είναι κάτι άλλο» σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Ηλία Κατσούλη και την ιδιαίτερη διασκευή στο τραγούδι «Κάνε λιγάκι υπομονή» του Βασίλη Τσιτσάνη.

Το τραγούδι «Αγάπες που παλιώσατε» ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στην Τεχνόπολη (νέα ημερομηνία)

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στο Ρυθμός Stage

Κάθε μέρα νέοι διαγωνισμοί στο Culturenow.gr

Δες εδώ!

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage" το Σάββατο 6 Ιουνίου, για να μοιραστεί μαζί μας τραγούδια από το νέο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο "Αστρικός χάρτης".

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» το Σάββατο 6 Ιουνίου, για να μοιραστεί μαζί μας τραγούδια από το νέο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο «Αστρικός χάρτης».

Θα ακουστούν και αγαπημένα τραγούδια από προηγούμενες δουλειές του, αλλά και τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Λίγα λόγια για το καινούργιο cd του Κώστα Τριανταφυλλίδη


Ο «Αστρικός χάρτης» περιλαμβάνει 7 τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τριανταφυλλίδη και στίχους των Γρηγόρη Μαρινάκη, Πέπης Δουρέκα και Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Επίσης περιλαμβάνει τα τραγούδια  «Ζεϊμπέκικο για 2» σε μουσική  Άρη Κούκου και στίχους Γιάννη Μπελεσιώτη, «Όλα είναι κάτι άλλο» σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Ηλία Κατσούλη και την ιδιαίτερη διασκευή στο τραγούδι «Κάνε λιγάκι υπομονή» του Βασίλη Τσιτσάνη.

Το τραγούδι «Αγάπες που παλιώσατε» ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας.

Αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη