Το Bolivar Beach Bar, την Παρασκευή 8 Ioυλίου 2016, υποδέχεται στα decks του το ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής που ακούει στο όνομα Sasha!

O δημιουργός μερικών εκ των σημαντικότερων anthems της electronica, και σίγουρα ένας από τους καλύτερους σύγχρονους djs και παραγωγούς του πλανήτη «προσγειώνεται» στην καυτή άμμο του Bolivar αυτή την Παρασκευή, για ένα πάρτι που θ’ αφήσει ιστορία.

Η καριέρα του σπουδαιότερου Ουαλού εκπροσώπου της progressive house και της trance ξεκίνησε στις αρχές του ’80 και τα acid house parties της εποχής. Το 1993 ήταν χρονιά-σταθμός τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ηλεκτρονικό ήχο συνολικά, αφού μπήκαν οι βάσεις για τη συνεργασία του με τον αγαπημένο φίλο του  John Digweed, η οποία απέφερε την κορυφαία τριπλή συλλογή «Renaisanse – The Mix Collection». O Sasha έχει κάνει remix για καλλιτέχνες όπως η Madonna, και Chemical Brothers. Το 2004, ήταν υποψήφιος  για βραβείο Grammy, ενώ από το 2005 κι έπειτα έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές νικητής στην κατηγορία «Best Progressive Dj» των Dj Awards.

Για παραπάνω από 11 χρόνια ο Sasha έχει υπάρξει μόνιμος θαμώνας στο top10 των καλύτερων Djs του κόσμου σύμφωνα με την επίσημη λίστα του DJ Magazine.     Ο χαρακτηριστικός του ήχος είναι αυτός που «πυρπολεί» το dancefloor και τον κάνει τόσο περιζήτητο και αγαπητό στους κόλπους των clubbers ανά τον κόσμο.

Τη βραδιά του Sasha στο Bolivar Beach Bar θα συμπληρώσει στα decks ο Γιώργος Σεράγος.