Ο Jacques Marugg και το «Deep Vibes Sextet» θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις του ιδίου και του Georges Gaumont, σε μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη ρυθμό και μελωδία. Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 21.30.

Το πρόγραμμα συνδυάζει επιρροές από τη γαλλική κλασική μουσική του 20ού αιώνα με jazz και free jazz, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Ο Jacques Marugg, γεννημένος στο Παρίσι το 1958, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Alan Silva, Bobby Few, Mohamad Ali, Dominique Di Piazza, Glenn Ferris, Steve Potts, Olivier Hutman και Tony Rabeson. Η μουσική του αντλεί έμπνευση από δημιουργούς όπως οι John Coltrane, Miles Davis, Bill Evans, Debussy, Ravel, Stravinsky, ενώ συνδυάζει τη δομή με την ελευθερία της Free Jazz.

Deep Vibes Sextet:

  • Άννα Καψούρη – φωνή
  • Λεωνίδας Σαραντόπουλος – φλάουτο, τενόρο σαξόφωνο
  • Γιάννης Παπαναστασίου – Άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
  • Χρυσόστομος Μπουκάλης – κοντραμπάσο
  • Νίκος Σιδηροκαστρίτης – ντραμς
  • Jacques Marugg – βιμπράφωνο