Ένας ζωντανός θρύλος της αμερικανικής μουσικής και ηθοποιός του Hollywood, ο Ice Cube έρχεται στην Ελλάδα και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει ζωντανά σε μια αποκλειστική εμφάνιση στο Fuzz Club!

Όταν κανείς αναφέρεται στην αδιάκοπη, από το 1987, καριέρα του Ice Cube δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ένα πολυδιάστατο ταλέντο. Αυτό της μουσικής, ξεπεράστηκε μονάχα από αυτό της υποκριτικής. Οι πολυπλατινένιοι δίσκοι και η λαμπρή δισκογραφία, τόσο solo όσο και με τους πρωτοπόρους N.W.A. (μαζί με τον Dr. Dre), έστρωσαν το έδαφος για μια σπουδαία καριέρα στο Hollywood η οποία έδωσε στον Ice Cube διαστάσεις superstar. Παράλληλα, υπήρξε ένας άνθρωπος που με μια σπουδαία στάση απέναντι στη μαύρη κοινότητα διέδωσε τόσο τη μουσική hip hop παγκοσμίως με αδιάλειπτη παρουσία στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου (CNN, The Guardian κ.α.).

Την εμφάνισή του θα πλαισιώσει ο WC του μεγάλου west side rap σχήματος Westside Connection. Αναμφισβήτητα, ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Ice Cube, θέτει τις βάσεις για ένα εκ των μεγαλύτερων hip hop lives που θα λάβουν ποτέ χώρα στην Ελλάδα!!!