Στην πιο δημιουργική τους φάση συναντιούνται ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Κωνσταντίνα στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για λίγες εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του τριπλό δίσκο «Τα τραγούδια της Ομόνοιας» μέρος του οποίου θα παρουσιάσει στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα «Τα Σάββατα του Μάη» στο Γυάλινο.

Η Κωνσταντίνα είναι έτοιμη να εκδώσει την ζωντανή ηχογράφηση από την πετυχημένη της καλοκαιρινή συναυλία στο Κατράκειο με τις συμμετοχές των Κώστα Χατζή, Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχου, κ.α.

Για πρώτη φορά οι δύο τραγουδιστές μαζί στο Γυάλινο θα παρουσιάσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και επιλογές από τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια. Ένα πρόγραμμα που εναλλάσεται από την ανδρική ευθύτητα στην θηλυκή τρυφεράδα από τα πιό δυναμικά ζεϊμπέκικα  στις ωραιότερες ερωτικές μπαλάντες και τα δυό στοιχεία μαζί αρσενικό και θηλυκό σε ένα  αισιόδοξο ανοιξιάτικο χορό .

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο ταλαντούχος τραγουδιστής Κώστας Αγέρης που είναι δεξιοτέχνης στο βιολί και στην ποντιακή λύρα και έχει διακριθεί στο Voice. Μαζί τους η νεαρή αλλά πολλά υποσχόμενη Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Άγγελος Σφακιανάκης, την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της ορχήστρας ο Αντώνης Γούναρης.

Η ορχήστρα αποτελείται από τους:

Αντώνης Γούναρης, κιθάρες
Δημήτρης Λιόλιος, μπουζούκι
Γιώργος Τσουπάκης, τύμπανα
Μιχάλης Παπαδάκης, πιάνο πλήκτρα
Κώστας Πέτας, μπάσο
Γιώργος Γκαραβούνης, κρουστά

Τον ηχητικό σχεδιασμό έχει κάνει ο Γιάννης Κολεβέντης και τον φωτιστικό σχεδιασμό ο Αργύρης Καλοπίτας.