Ο Γιώργος Λαιμός συνδυάζοντας την αγάπη του για τη θάλασσα, με τη λατρεία του για τη μουσική, έρχεται στο Gazarte, για μία συναυλία στις 9 Μαρτίου 2014.

Σ’ αυτή τη συναυλία θα βρεθεί μαζί με ένα εξαιρετικό σύνολο εγχόρδων και κλασικών οργάνων για να μας μεταφέρει σ’ ένα απόκοσμα φανταστικό τοπίο, μέσα από στιγμιότυπα της δισκογραφίας του, αλλά και  συνθέσεις αγαπημένων δημιουργών  όπως ο Μάνος Χατζηδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο John Lennon και ο Louis Armstrong .

Ξεκινώντας από την πρώτη συνθετική δουλειά του Γιώργου Λαιμού “eclipse”, θα οδηγηθούμε στους ερωτικούς δρόμους του αργεντίνικου τάνγκο, με αρμονικές πινελιές που χωρούν όλες τις έγνοιες και τα συναισθήματα από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Θα περάσουμε στα πιο δυτικά μονοπάτια που συναντήσαμε στο “Εν πλω 17.09”, (ηχογράφημα του 2011 με σκοπό τη στήριξη του συλλόγου “Ελπίδα” ) και θα χωρέσουμε τις πιο κρυφές μας συγκινήσεις στο τρυφερό“συμφωνικό χαμόγελο” της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς.

Ερμηνεύουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες του συνθέτη, Στέλλα Καββαδία-Αλευρά και Γιώργος Ρομοσιός, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχει η νεανική χορωδία του Ωδείου Μ. Σπανού, υπό την διδασκαλία της Χριστίνας Καραμαλτίδου.

Τα έργα θα εκτελεστούν από το μουσικό σύνολο ΕΝ ΠΛΩ – Γιώργος Λαιμός που αποτελείται από τους μουσικούς:

Χρήστος Κουλούρης – Α’ βιολί
Μενέλαος Παπαδανιήλ – Β’ βιολί  
Παναγιώτης Αράπογλου- Βιόλα    
Μιχάλης Πορφύρης – Βιολοντσέλο  
Χάρης Μέρμηγκας – Κόντρα Μπάσσο
Χρήστος Καλούδης – Γαλλικό Κόρνο
Γεράσιμος Αναστασόπουλος – Κιθάρα & Σαξόφωνο
Γιώργος Σχοινάς -Ακορντεόν
Κρουστά Δημήτρης Βαρζαμπετιάν -Ντράμς
Ζαχαρίας Τσίχλας -Πιάνο
Γιώργος Λαιμός -Πιάνο

Ενορχήστρωση και επιμέλεια ορχήστρας: Ζαχαρίας Τσίχλας

*Tα κέρδη της συναυλίας θα διατεθούν στο σύλλογο “Φλόγα”.