Ο Γιώργος Δημητριάδης συνεργάζεται με τους Lego και μας δίνουν μία μικρή γεύση της συνεργασίας αυτής την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 στο Σταυρό του Νότου Club.

Η Συναρμολόγηση

Απ’το μηδέν ξανά κι απ’την αρχή
πώς να πνιγούμε αν είμαστε μαζί
με ένα παρόν πρώτο στις διαιρέσεις
κι ένα μέλλον που διψάει όμως για συνθέσεις…

Συναρμολόγηση εκ νέου λοιπόν το μήνυμα, τα κομματάκια μπήκαν ένα-ένα στη σειρά και στήθηκε το όμορφο σκηνικό για τις μουσικές παραστάσεις της φετινής χειμερινής σεζόν με την καινούργια συνεργασία του Γιώργου Δημητριάδη και των LEGO(the band).

Από τη μία η δυτικότροπη, γεμάτη αναφορές, τραγουδοποιία του Γιώργου την οποία υπηρετεί με συνέπεια από το 1994 μέχρι σήμερα μαζί με την ιδιαίτερη και εξαιρετική ερμηνεία του σε διασκευές τραγουδιών που αγάπησε, αλλάζοντας όμως ήχο και μορφή σε κάθε του νέο δίσκο όπως έγινε και στον πιο πρόσφατό του, τον περσινό ΑΠ’ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

Από την άλλη το αποτελεσματικό πάντρεμα ελληνικού ήχου με την rock αίσθηση μέσα από τις αυθεντικές συνθέσεις των LEGO(the band) και τις πραγματικές διασκευές τους σε παλιά ρεμπέτικα τραγούδια είναι μία μεγάλη πρόκληση και πρόσκληση για και προς το απαιτητικό κοινό που διψάει για καλή μουσική παιγμένη από μουσικούς που δίνουν όλο τους το είναι μπροστά του.

Σας περιμένουμε στο Σταυρό του Νότου Club την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου για να συνθέσουμε κάτι καινούργιο, να ανάψουμε ένα φως μέσα στο σκοτάδι των ημερών μήπως καταφέρουμε και δούμε επιτέλους καθαρά πως έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από αυτά που δήθεν μας χωρίζουν.

Καλό χειμώνα για όλους μας λοιπόν!