Ο Γιάννης Χαρούλης φέρνει στον Σταυρό του Νότου τα καινούρια του τραγούδια και τον καινούργιο του ήχο σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και 

αλήθειας γεμάτο με τα τραγούδια που μπορούν να είναι τραγούδια της ζωής μας. Ο Γιάννης Χαρούλης παρουσιάζει από την Παρασκευή 4 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα νέα του τραγούδια από το καινούριο του album και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του album, αγαπημένα του τραγούδια από το εξωτερικό και όπως σε κάθε του πρόγραμμα επιλέγει τραγούδια συνθετών και τραγουδοποιών για να τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

O Γιάννης Χαρούλης ανεβαίνει στην σκηνή του Σταυρού του Νότου μετά από 2 χρόνια και πάλι για να μας κάνει όλους μια παρέα. Μια παρέα που μπορεί ακόμα να αγαπάει, να τραγουδάει, να νιώθει και να συγκινείται.

Μια από τις σημαντικότερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης, συνεχίζει να πορεύεται στον δρόμο του τραγουδιού των πραγματικών αισθημάτων έχοντας στο πλευρό του ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό που τον ακολουθεί πιστά επιβραβεύοντας τις καλλιτεχνικές του επιλογές. Φέτος κάνει μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα η οποία θα συνεχιστεί  με τις εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου.
Από τις 4 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Γιάννης Χαρούλης στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με τα τραγούδια της ουσίας. Της δικής του και της δικής μας.