Η συναυλία της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου 2014 του Γιάννη Χαρούλη που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω βροχής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο Θέατρο Δάσους την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014.

Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνεςτης γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή . Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.  

Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί. Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από την σκηνή, τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

-Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για τη συναυλία στις 2 Σεπτεμβρίου θα ισχύουν και για την νέα ημερομηνία στις 22 Σεπτεμβρίου.

-Σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να επιστρέψει το εισιτήριο του και να λάβει πίσω το αντίτιμο.

-Επιστροφές εισιτηρίων θα γίνονται από Παρασκευή 5/9/14 έως Κυριακή 14/9/14.

Αν το εισιτήριο έχει αγοραστεί μέσω πιστωτικής κάρτας από το internet,ο κάτοχος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το site τουviva.gr στο 13855 ώστε να επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό στη πιστωτική του κάρτα.

Επιστροφές για όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο από κάποιο φυσικό σημείο της Θεσσαλονίκης (public,Ianos,sevenspots)  θα γίνονται στο καφέ ΣAPΩΘPON KATOYNH 17 ΛAΔAΔIKA THΛ 2310 538282 και στο καφέ ENTEXNON IΩ.ΔEΛIOY 4 ΠΛ. ΣYNTPIBANIOY THΛ 2310 280 553 από Παρασκευή 5/9/14 έως Κυριακή 14/9/14.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο από φυσικό σημείο εκτός  Θεσσαλονίκης (public,Ianos,sevenspots) θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 6452420 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Νέα διάθεση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από Δευτέρα 15/9/14 οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι ακυρώσεις και οι επιστροφές των εισιτηρίων και θα γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό εισιτηρίων προς διάθεση.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο τηλ 2106452420 καθημερινά 10:00 έως 18:00.