Το Θέατρο των Αγρών, θα φιλοξενήσει φέτος για 2 βραδιές τον Γιάννη Χαρούλη, ο οποίος θα μας “παρασύρει” μαζί με την εξαιρετική του μπάντα του σε “Μαγγανείες”, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013.

 

Πέρυσι η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο των Αγρών αποτέλεσε το γεγονός του καλοκαιριού. Σ’ αυτή τη συναυλία υπήρξαν οι τυχεροί και οι άτυχοι. Αυτοί που μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη και αυτοί που δεν μπόρεσαν να μπουν στο Θέατρο. Από τους τελευταίους οι διοργανωτές αλλά και ο ίδιος ο Χαρούλης ζήτησαν συγνώμη για την ταλαιπωρία τους.

 

Φέτος και για να μην υπάρξουν προβλήματα στην προσέλευση των χιλιάδων φίλων του ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στο σπίτι του, όπως λέει και ο ίδιος το Θέατρο των Αγρών, για δύο μέρες σε δυο συναυλίες την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου.

 

Δυο βραδιές από τον Γιάννη Χαρούλη ανάμεσα στη φύση του Θεάτρου των Αγρών αφιερωμένες στους δικούς του ανθρώπους. Τους κρητικούς που ξέρουν τι θα πει κρητική ψυχή. Που αναγνωρίζουν μέσα τους τα χρώματα των ήχων της Κρήτης που μεγάλωσαν και τον Γιάννη Χαρούλη εκεί στα Εξω Λακώνια Λασιθίου και μπορούν να γίνουν μια μεγάλη παρέα ειλικρίνειας που ξέρει ότι η μουσική δεν είναι μόνο ήχος και ταλαντώσεις μορίων. Είναι και οι κοινωνικές προσλαμβάνουσες, ο τρόπος αντίληψης και σύλληψης, όλο το περιβάλλον, φυσικό και ανθρώπινο. Είναι η Κρήτη. Και αυτή η μουσική που μας κερνά κάθε καλοκαίρι στο Θέατρο των Αγρών ο δικός μας Γιάννης Χαρούλης μοιάζει με το καλό κρασί των αμπελιών της φύσης στο Κυπαρίσσι και που καταφέρνει να χτίζει γέφυρες αυθεντικών συναισθημάτων ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν με τα πιο απλά υλικά της Κρήτης μας.

 

Αυτό το καλοκαίρι τα τραγούδια του Γιάννη γίνονται «Μαγγανείες» του καλού, γιατρικό και μαγικά φίλτρα.

 

Ο Γιάννης Χαρούλης φτιάχνει για μια ακόμα χρονιά ένα πρόγραμμα με τα βασικά υλικά. Με τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης. Τραγούδια που έρχονται από παντού. Τραγούδια που σε πάνε παντού. Από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο. Πολλές ιστορίες μαζί που αφηγούνται μία καινούρια ιστορία. Τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλα που διάλεξε ειδικά για το φετινό πρόγραμμα.


ΠΕΡΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ…

Για την αποφυγή της περυσινής ταλαιπωρίας όσων ανηφόρισαν στο Θέατρο των Αγρών χωρίς να έχουν εισιτήρια, οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι στην είσοδο του Θεάτρου των Αγρών θα διατεθούν μόνον όσα εισιτήρια περισσέψουν από την προπώληση που συνεχίζεται από το δισκοπωλείο Αεράκη (Πλατεία Κοραή 14) απο το βιβλιοπωλείο Δοκιμάκη (Καντανολέων 4) και μέσω του www. viva gr.

 

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας καθώς ο αριθμός που έχει τυπωθεί, συμβαδίζει με τη χωροταξία του Θεάτρου των Αγρών αλλά και την ασφάλεια και την φιλοξενία όσων θα περάσουν την είσοδο του Θεάτρου την Παρασκευή και το Σάββατο.