Εκ της “ηρωικής” και μαγικής Βαλένθιας ορμώμενος, ο ταλαντούχος κύριος Edu Imbernon, έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου για να “ηγηθεί” στα decks του Saint Solange και στο “Red Light District” party!
 

Ο πολυπράγμων Edu Imbernon συνθέτης, παραγωγός, remixer, DJ και ιδιοκτήτης του δικού του label, είναι το καλύτερο παράδειγμα πως, ένας νέος αλλά πολύ ταλαντούχος και εμπνευσμένος DJ, μπορεί πολύ γρήγορα να φτάσει στην κορυφή των διεθνών decks. Ο Edu θεωρείται παγκόσμιο φαινόμενο στο χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής!

 
Η μουσική του πρόταση, μίξη electronica, house και indie με μια ελαφριά χροιά nu disco, έχει κυκλοφορήσει από τις Bedrock, Get Physical, Culprit και Suara.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του “El baile alemán” που αναδείχθηκε “Best Underground Track of the Year” από το Beatport, και με τις επιτυχίες “Fayer”, “Torete” και “Leopard” κυκλοφόρησε πολλά κομμάτια για τα σημαντικότερα labels του κόσμου, φτάνοντας να ιδρύσει το δικό του label, την Elektisch.
 

Η υποστήριξη από τους John Digweed, Jamie Jones, Sasha τον έκαναν περιζήτητο και τον ανέδειξαν ως, έναν από τους καλύτερους DJ στον κόσμο.
 

Η ικανότητα του στα remixes αποδείχθηκε με την τεράστια επιτυχία των XX’s “Crystalised”, αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Maya Jane Coles και τους X- Press 2. Από τα lounge bar του Λίβανου, στα δάση της Βραζιλίας και τη μαγεία της Goa, μέχρι το Ultra Music Festival στο Μαϊάμι, το Kings Day street party στο  Amsterdam και τη “στοιχειωμένη” ταράτσα του Space στην Ibiza, ως resident, η διεθνής φήμη του Edu ολοένα και αυξάνει.
 

Από τα decks των βερολινέζικων Watergate και Warung, των βραζιλιάνικων Beach Club & D- Edge, έως το εμβληματικό Fabric του Λονδίνου, η διαδρομή είναι μεγάλη και τον φέρνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο αθηναϊκό Saint Solange.
 
 
Ταλαντούχος, δημοφιλής και ιδιαίτερα κοινωνικός είναι ότι καλύτερο έχει να προτείνει η ηλεκτρονική μουσική σήμερα έρχεται για να μας μεταδώσει την αστείρευτη ενέργεια του!
 
Μην τον χάσετε!
 
www.imbernonmusic.com
 
Powered by Minotaur-Minotaur