Ο Δώρος Δημοσθένους, επιστρέφει στο Half Note Jazz Club για μια μουσική παράσταση με τίτλο…

… «Sing, sing, sing», την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.

Let’s party…
Special guests: DUO FINA

Μετά τις πρόσφατες πολύ επιτυχημένες sold out εμφανίσεις του στο Half Note, ο Δώρος Δημοσθένους, ο performer που εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία, με μουσικό ένστικτο και εκλεκτικό γούστο μας προσκαλεί ξανά την Κυριακή 10 Μαρτίου, να χορέψουμε στο κλίμα της αποκριάς, σε ρυθμούς swing, blues και rock & roll, σε μια βραδιά όπου το χτες γίνεται σήμερα. Ένα πάρτι με τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετοφώνων του αυτοκινήτου του πατέρα μας, μας οδηγεί στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, όπου η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης.

Μουσικές από τη χρυσή εποχή του swing και του rock ‘n’ roll με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική διάσταση ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε.  Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Καλεσμένοι του οι Duo Fina, δηλαδή οι γνωστοί δίδυμοι τενόροι και πιανίστες, Τάκης και Γιάννης Φίνας. Παίζουν οι μουσικοί: Σάμι Αμίρης (πιάνο), Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο), Σάκης Κοσμίδης (κιθάρες), Γιώργος Κοστελέτος (ντραμς), Κωστής Βαζούρας (σαξόφωνο, φλάουτο).