Ο Dj Yoda, σε παραλληλισμό με τον χαρακτήρα των Star Wars, είναι ο “last man standing”, ένας από τους λίγους που ακόμη υπηρετούν την αρχική μορφή του dj-ing, δουλεύοντας με δίσκους και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία στις υπηρεσίες του turntableism σε συνδυασμό με τις τεχνικές του scratching και του quick-mixing.

Η παγκοσμίως βραβευμένη μουσική του Dj Yoda αποτελεί μια απολαυστική μίξη hip-hop, R’n’B και drum’n’bass ξεσηκώνοντας ακόμη και τους πίσω-πίσω στα events που παίζει, ενώ ποτέ δεν διστάζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στους local ήχους και τα κατά τόπους ακούσματα.

Έχοντας γυρίσει όλο τον κόσμο, του αρέσει να “ψάχνεται” για τρόπους προκειμένου να βγάλει την τέχνη του έξω από τα clubs. Αναζητώντας customized συνεργασίες, ήταν η πρώτη επιλογή του Dr. Dre για το πρώτο Beats 1 show for Apple Music το 2015, έπαιξε στο Banksy’s pop-up Bemusement Park, ενώ εφάρμοσε τα αριστοτεχνικά του mix και σε cinematic παραγωγές

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου, έχουμε ραντεβού στο Roof Stage του gazarte! Για ένα από τα μοναδικά turntable sets στον κόσμο.

Links:

djyoda.co.uk/
https://soundcloud.com/dj-yoda-uk
https://www.facebook.com/DJYodaUK/