Την Πέμπτη 13 Μαΐου ο Ιταλός DJ, Beppe Loda, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της afro funky και cosmic disco σκηνής

θα βρεθεί στον πολυχώρο Six D.o.g.s. στο Μοναστηράκι, οργανώνοντας ένα εργαστήρι Μουσικής Παραγωγής και Ανοιχτή συζήτηση με το ενδιαφερόμενο κοινό. Οι θεματικές ενότητες του workshop και της ανοιχτής συζήτησης είναι: A) Η Afro Funky σκηνή της Ιταλίας, η αρχή της dj κουλτούρας, η πραγματική ιστορία της Cosmic Disco σκηνής και η εξέλιξή της. Β) Ανάλυση του τεχνικού set βασισμένο στα μυθικά tapes του Beppe Loda (20’) και C) Μusic production workshop (20’).

To ΘΡΙ ΣΙΞΤΙ independent Record Store, μετά από τα επιτυχημένα Counter Culture events με τον Mulatu Astatke & Helliocentrics και τον James Pants, συνεχίζει αυτή τη φορά φιλοξενώντας τον Ιταλό DJ, Beppe Loda.

Ο DJ, Beppe Loda ξεκίνησε στα μέσα του ‘70 στην Βόρειο Ιταλία και έκτοτε κάθε εμφάνισή του αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία, που οφείλεται στη μουσική ποικιλομορφία που τον χαρακτηρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Βeppe Loda είναι ο μοναδικός Ιταλός DJ που έχει εμφανιστεί ζωντανά στο ΜοΜa, το μουσείο σύγχρονης τέχνης της Νέας Υόρκης.

Η ικανότητα του Beppe στο mixing, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα space – cosmic disco – funky – σπάνιας ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής! Και ο Beppe συνεχίζει να γυρνάει όλον τον κόσμο προσφέροντας τις μουσικές του υπηρεσίες!