Ο B.D. Foxmoor των Active Member παρουσιάζει την Umicah στο Stage Volume 1, αλλά και στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater, σε τρεις συνολικά συναυλίες, στις 11 και 12 Απριλίου και 3 Μαϊου 2014.

Στις 11 & 12 Απρίλη στο Stage Volume 1, όπως και στις 3 Μαΐου στο Principal Club Theater θα συμβεί αυτό που κανείς δε περίμενε.

Ο Β.D.Foxmoor των Active Member καλεί επί σκηνής όσους είχε συνεργαστεί στο ξεκίνημα της hip hop σκηνής (1992 μέχρι 1999).

Για την ακρίβεια μαζί του θα βρίσκονται οι εξής καλεσμένοι: o MCD ο πρώτος dj των active member, o ΧRAY (Νικήτας Κλίντ), ο Oδυσσέας (Razastarr), φυσικά η Sadahzinia, o REAL D, οι ΒΑΒΥΛΩΝΑ με το αρχικό τους σχήμα, οι BRIGADA με το αρχικό τους σχήμα, o DJK.

Υπάρχει πάντα ανοιχτή πρόταση για τους DJ Smartie AL, τους Prohja τους Ακρίτες και τους τότε Drama ‘n’ vinyl μιας και δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σ’ επικοινωνία.

Επίσης ο Δημ. Μεντζέλος δεν θα μπορεί να συμμετέχει αυτή τη φορά γιατί προέκυψε η κεντρική συναυλία με το γκρουπ του σε κοντινή ημερομηνία. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί σε κάποια άλλη συνάντηση.

Τρεις βραδιές λοιπόν μ’ όσους μοιράστηκε ο B.D.FOXMOOR το ξεκίνημα και αφιερωμένες όπως λέει κι ο ίδιος:

«στου χτες την αθωότητα και τη βίαση μας,
στου σήμερα τη μαγκιά και τη φρονιμάδα μας,
για του αύριο την ομορφιά και τη τελική αφήγηση.»

Μοναδική ευκαιρία να δει κάποιος ξανά η για πρώτη του φορά επί σκηνής, όλους εκείνους που ζήσαν την Umicah στην εποχή της.