Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανεβαίνει στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη για 7 υπέροχες εμφανίσεις, από τη Δευτέρα

4 Απριλίου 2011.

Μετά από την επιτυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία, στον απόηχο της παρουσίασης της συμφωνικής του δουλειάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Οκτώβριο του 2010 και την χειμερινή του περιοδεία σε κάποιος επιλεγμένους σταθμούς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ολοκληρώνει τον κύκλο των χειμερινών του παραστάσεων με δύο τριήμερα (4, 5, 6, 11, 12, 13 και 14 Απριλίου) στη Θεσσαλονίκη στο Club του Μύλου.

Το πρόγραμμα αυτό, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, περιέχει και πολλές, απρόσμενες διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών. Ο Αλκίνοος θα βρίσκεται μόνος επί σκηνής, πότε με την κιθάρα του και πότε με την τεχνική του live-looping, παίζει, ηχογραφεί επί σκηνής και αναπαράγει, ακουστικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά όργανα, δημιουργώντας ηχητικά τοπία μέσα στα οποία λειτουργούν τα τραγούδια.

Οι βραδιές στο CLUB του Μύλου θα είναι βραδιές ακρόασης αλλά και συμμετοχής. Οι παραστάσεις επιτρέπουν την επί τόπου διαμόρφωση του προγράμματος, τον αυτοσχεδιασμό, τα λάθη, την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα του τραγουδιού, της στιγμής και της συνύπαρξης.