Το Duo Arioso παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με μουσικές του κόσμου, με τη μουσική ως όχημα που περνά από διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Μεσογείου και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ένα πρόγραμμα με μουσικές γραμμένες από το Duo Arioso,αλλά και με έργα γραμμένα για το Duo, και επίσης έργα διασκεδασμένα από το Duo. Περιλαμβάνει και έργα ελλήνων συνθετών, όπως του Νίκου Τάτση, Άρη Χατζησταύρου, Κυριάκο Τζωτρζινάκη, Μάνο Χατζιδάκι και άλλων.

Ιδιαίτερη έμφαση σε έργα Ισπανών και Λατίνων συνθετών όπως των Granados, Barrios, Morel, Pujol, Piazzolla,Villa-Lobos, De Falla, Guastavino, έργα Γάλλων συνθετών όπως των F. Kleynjans, C. Bolling, G. Faure, F. P. Demillac, F. Poulenc, Τσέχων συνθετών όπως ο A. Dvorak, D. Martincek, M. Stedron, άλλων ευρωπαίων συνθετών όπως J. Sibelius, P.Tchaikovsky, και επίσης έργα προκλασικής μουσικής (J.S.Bach, A.Vivaldi, A.Corelli, G.F.Handel, P.Locatelli, H.Purcell, G.Pergolesi, G.Frescobaldi κα.)

Εκτός από μουσική οργανική παρουσιάζει το Duo Arioso και τραγούδια. Στις εμφανίσεις του το Duo Arioso παρουσιάζει το cd τους με τίτλο “Invisible borders”.