Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ετοιμαστείτε για μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες, καθώς δύο ονόματα-θρύλοι στην ιστορία της rock μουσικής θα παίξουν το πρώτο τους live μπροστά σε ελληνικό κοινό! Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά (αν όχι το σημαντικότερο) γκρουπ της industrial-rock σκηνής. Οι Nine Inch Nails, ή αλλιώς ο περιβόητος Trent Renzor (σύνθεση, στίχοι, παραγωγή), με πάνω από 30.000.000 πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, πολλά radio hits και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, κατάφεραν να μελωποιήσουν το θόρυβο, να ενώσουν τις κιθάρες με τον ηλεκτρονικό ήχο και να στιγματίσουν της δεκαετία του \’90 (και τις μετέπειτα γενιές μουσικών) διαδίδοντας την industrial-rock αισθητική στο ευρύ κοινό.
 
Τη μεγάλη αυτή βραδιά του καλοκαιριού έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμη απωθημένο του ελληνικού κοινού. To ιστορικό συγκρότημα των Jane\’s Addiction κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην Ελλάδα και το παζλ συμπληρώνεται με εκρηκτικές δόσεις από punk, metal και gothic rock.  
 
Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο η ημερομηνία της 20ης Ιουλίου και ο χώρος διεξαγωγής, που είναι το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μεκούρη. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.