Η έκθεση «Γλυπτά Κουστούμια Όπερας της Μαρίας Κάλλας», του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη Νίκου Φλώρου, παρουσιάζεται 

στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στη Ρόδο.

Η έκθεση είναι αναδρομική και περιλαμβάνει παλαιά, καθώς και καινούργια έργα του καλλιτέχνη. Ειδικά για την έκθεση στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, ο καλλιτέχνης φιλοτέχνησε ειδικό έργο με το θυρεό της Ρόδου σε διαστάσεις 3,50 χ 2,00, το οποίο δεσπόζει στην πρώτη αίθουσα. 

Ο επιμελημένος και μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής χώρος του Παλατιού, αποτελεί για τους επισκέπτες το ιδανικό περιβάλλον παρουσίασης του έργου του σημαντικού αυτού εικαστικού καλλιτέχνη, ένα έργο που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, σημαντικές διακρίσεις και βραβεία και έχει ξεχωρίσει για τις μοναδικές και πρωτοποριακές μεθόδους, μέσα από τις οποίες εκφράζεται ο Νίκος Φλώρος.

Η έκθεση ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και αποτελεί ένα ιδιαίτερο σημαντικό και ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός για τη Ρόδο.

Η συλλογή αυτή των Γλυπτών Κοστουμιών έχει παρουσιασθεί στο Whitney Museum of American Art, στο  Metropolitan Club, στο Hofburg Palace στη Βιέννη και στο Μέγαρο Μελά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.
Η έκθεση θα παρουσιασθεί επίσης στο Monte Carlo, στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη.

Φωτογραφίες έργων: έξω: Ροζίνα, Ο κουρέας της Σεβίλλης (285Χ185Χ145), Μέσα: 1. Δον Κάρλο (170Χ180Χ180), 2. Μήδεια (190Χ225Χ167), 3. Τόσκα (125Χ250Χ160), 4. Γόβες-φυσικό μέγεθος, 5. Τραβιάτα (290Χ285Χ157)