Η θεατρική ομάδα Προσεχώς Subway παρουσιάζει το βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Νεκρή Φύση σε Χαντάκι» του Ιταλού συγγραφέα Fausto Paravidino, από τις 4 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00, στο Θέατρο Τ.

H παράσταση

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ιταλίας μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται άγρια δολοφονημένη σε ένα χαντάκι. Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής μπλέκεται σε ένα γαϊτανάκι ερευνών που αντί να τον οδηγήσουν στη λύση, τον βυθίζουν όλο και πιο βαθειά στην αμφιβολία. Την ίδια στιγμή, πέντε άλλα πρόσωπα  βρίσκονται άθελά τους μπλεγμένα σε έναν άγριο χορό αναζήτησης, του οποίου η τελική έκβαση μπορεί να αποδειχθεί πολύ χειρότερη από ότι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί…  

Ο συγγραφέας

Ο Fausto Paravidiono γεννήθηκε το 1975 στη Γένοβα της Ιταλίας. Ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας, ξάφνιασε την Ιταλία με το πρώιμο και πλούσιο ταλέντο του. Αντλεί τα θέματά του από τα καθημερινά μικρά δράματα και τις ανώνυμες τραγωδίες απλών ανθρώπων. Είναι γνωστός για τα θεατρικά έργα Natura Morta in un Fosso (Νεκρή Φύση σε Χαντάκι), Exit, και Peanuts, καθώς και για τις ταινίες Texas, Signorina Effe και Amore che Vieni.

Η ομάδα

Η θεατρική ομάδα “Προσεχώς SUBWAY” σχηματίστηκε το 2012 από τους Δημήτρη Κοΐδη, Στελλίνα Βογιατζή και Παύλο Παναγιωτίδη. Σκοπός της ομάδας είναι η δημιουργία σύγχρονων, τολμηρών θεατρικών παραστάσεων, μέσα από την έρευνα και τον πειραματισμό. Λειτουργεί με τη λογική ότι ο ηθοποιός μπορεί να υπάρξει ως ένας ολοκληρωμένος δημιουργός και να έχει το σύνολο της ευθύνης για τη δημιουργία μιας παράστασης.

Η ταυτότητα της παράστασης

Μετάφραση, Σκηνοθεσία, Σκηνικά, Κοστούμια: Προσεχώς SUBWAY

Κατασκευή σκηνικού: Στέλιος Παρασκευάς

Ηλεκτρονική εγκατάσταση: Στεφανίδης Χρήστος

Οργάνωση Παραγωγής: Παρέγκλιση, Karampouzis Consulting

Παίζουν: Ορέστης Κωνσταντινίδης, Παύλος Παναγιωτίδης, Ιωάννα Λαμνή, Δημήτρης Κοΐδης, Στελλίνα Βογιατζή

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 45 λεπτά, με διάλειμμα.

Με την υποστήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών