Το Μουσείο Γουναρόπουλου συνεχίζει να μας χαλαρώνει μέσα από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

Για το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 το Μουσείο έχει προγραμματίσει:
 
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 12.00

Ο ακαταπόνητος δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου ακολουθεί με ένα αερόστατο τον Φύρδη Μίγδη, τον προσωπικό φωτογράφο του βασιλιά Τετράπαχου του Τέταρτου, ο οποίος εγκαταλείπει αγανακτισμένος το παλάτι, αρμενίζει αμέριμνος στον ουρανό και φωτογραφίζει ροζ μπουμπουνητά, χρυσές ψιχάλες, κίτρινους χαρταετούς με κόκκινες ουρές, γλάρους, ήλιους, χελιδόνια και χρωματιστά μπαλόνια με τέτοιο τρόπο όμως, που προκαλεί χίλια δυο προβλήματα στο βασιλιά κάτω στη Γη.
 

Θα διανεμηθούν αναμνηστικές φωτογραφίες με ουράνια φαινομένα που έχει τραβήξει αυτοπροσώπως ο Φύρδης Μίγδης.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Ώρες κρατήσεων: Τετάρτη 18:00-20:00
Τηλ. κρατήσεων: 210-7487 657

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 13.00

Η ριψοκίνδυνη τραγουδίστρια και ηθοποιός Τάνια Τσανακλίδου, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την τόλμη της και την αποφασιστικότητά της, μας οδηγεί σε μια ζούγκλα με κροκόδειλους και αψηφώντας τους κινδύνους μάς γνωρίζει τον Κορνήλιο, έναν κατεργάρη κροκόδειλο που του αρέσει να τρώει χέρια. Μέχρι τώρα ο Κορνήλιος έχει φάει χέρι σερβιτόρου, χέρι μαέστρου, χέρι μποξέρ, χέρι τροχονόμου, χιλιάδες χέρια! Αμέτρητα! Μόνο χέρι οδοντογιατρού δεν έχει φάει ακόμη. Ώσπου μια μέρα αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα καταχθόνιο σχέδιο για να φάει χέρι οδοντογιατρού. Θα τα καταφέρει άραγε; Ποιος ξέρει;

Όσα παιδιά φοβούνται τους κροκόδειλους θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και να του κρατάνε σφιχτά το χέρι.

Σε όσα κοριτσάκια φοράνε πράσινη κορδέλα στα μαλλιά και σε όσα αγοράκια φοράνε πράσινο κασκόλ, θα διανεμηθούν αναμνηστικά κροκοδειλάκια.