«Τι φανταστήκατε; Το χάος είναι εύκολο»
Άκης Δήμου

Ο Ανγκ Λη συναντά το Θέατρο και την Ελλάδα. Μια 3D εμπειρία σε ένα ταξίδι αισθήσεων.

Η παράσταση «…και Ιουλιέτα» που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την πρωτοποριακή προσέγγιση ενός κλασικού, πλέον, θεατρικού μονολόγου, ξεκινάει μια ανάσα πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Με νέα ημερομηνία έναρξης τις 30 Δεκεμβρίου 2016 εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση της θεατρικής πράξης και υπόσχεται μια οπτικοακουστική διαδραστική εμπειρία που εντυπωσιάζει και σίγουρα ξαφνιάζει.

Ο μαγικός κόσμος του βραβευμένου με Όσκαρ Ανγκ Λη με τις πολυδιάστατες μεταμορφώσεις του ζωντανεύει πάνω στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για να υπηρετήσει τον θεατρικό λόγο και την ερμηνεία της Πέμης Ζούνη σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμιά άλλη.

Όπως και η Ιουλιέτα του Άκη Δήμου δεν μοιάζει με καμιά άλλη, αφού τη βρίσκουμε μόνη στο σπίτι της, χωρίς τον Ρωμαίο, ξεχασμένη, απομεινάρι της πιο ένδοξης ερωτικής ιστορίας που γράφτηκε ποτέ, να μιλάει με ένα φανταστικό επισκέπτη για τη ζωή της, τον έρωτα, τη γυναικεία φύση. Μια Ιουλιέτα που θυμάται, προβλέπει, προειδοποιεί και αποκαλύπτει…

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση …και Ιουλιέτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μπορείτε να δείτε εδώ.