Η συναυλία του Λεωνίδα Μπαλάφα που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη, μεταφέρεται την Παρασκευή 3 Οκτώβρη, λόγω προβλήματος του καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία!

 
Μετά τη δημοσιοποίηση στο ιντερνέτ των τραγουδιών του επερχόμενου δίσκου του, με τίτλο «Ανηφοριά», ο Λεωνίδας Μπαλάφας και η παρέα του, έρχονται την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στο Stage Volume 1 με σκοπό να δώσουν μια μοναδική συναυλία.

 
Μαζί με τους μουσικούς, που ενορχήστρωσαν και έπαιξαν στο νέο του δίσκο, θα παρουσιάσουν τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά, καθώς και «πειραγμένα» τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη τη μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

 
Την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στο Stage Volume 1 ο Λεωνίδας Μπαλάφας σε μια ξεχωριστή συναυλία, στην καρδιά των Αθηνών, με ένα live γεμάτο εκπλήξεις!
 

Μαζί του οι:

Λευτέρης Βαρθάλης – ηλεκτρικό μπάσο, φωνητικά
Σπύρος Βρυώνης – ηλεκτρική κιθάρα, τσέλο, φωνητικά
Βαγγέλας Καραπέτρος – μαντολίνο, κρουστά, φωνητικά
Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα
Νίκος Παγώνης – τύμπανα
Τζιμ Σταρίδας – τρομπόνι
Κώστας Στεργίου – πλήκτρα, κρουστά, φωνητικά
Κώστας Φόρτσας – κλαρίνο, καβάλ, γκάιντα, φλάουτο, φωνητικά