Θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά και να παρακολουθείτε πριν από τους φίλους σας τις πιο ανατρεπτικές παραγωγές της παγκόσμιας κινηματογραφικής …

βιομηχανίας, με εισιτήριο μόνο 6 ευρώ; Ο Κινηματογράφος Δαναός, η Cosmote και το Περιοδικό Σινεμά σας έχουν τη λύση.

Από τον περασμένο Οκτώβριο και κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, το αγαπημένο κινηματογραφικό στέκι της πόλης προσφέρει, σε μυστική avant-premiere, τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες της χρονιάς που θα κυριαρχήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες.   

Για την έβδομη κατά σειρά Μυστική Πρεμιέρα, έχει επιλεγεί μια πολυαναμενόμενη ταινία, όπως άλλωστε και αυτές που προηγήθηκαν («Αι Ειδοί του Μαρτίου» του Τζορτζ Κλούνεϊ, «Ύποπτη Συνωμοσίας» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, «Εκεί που χτυπάει η καρδιά μου» του Πάολο Σορεντίνο, «Οι Απόγονοι» του Αλεξάντερ Πέιν και «Shame» του Στιβ ΜακΚουίν, «Οι Άθικτοι» των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς).

Μια πολυβραβευμένη, υποψήφια για Όσκαρ, κωμωδία που μελετά ενδελεχώς τις ανθρώπινες σχέσεις. Βασισμένη σε ένα ευφυέστατο, βραβευμένο, σενάριο, η έβδομη κατά σειρά μυστική πρεμιέρα έρχεται να ρίξει φως σε φαινομενικά ακλόνητους κοινωνικούς δεσμούς με τον πιο όμορφο και ανθρώπινο τρόπο.

Η τιμή του εισιτηρίου διατηρείται στα 6 ευρώ, αλλά όπως πάντα θα έχετε την δυνατότητα να το ανταλλάξετε με ένα άλλο για οποιαδήποτε προβολή, του κινηματογράφου Δαναού, σε περίπτωση που μέσα στα πρώτα 15 λεπτά αποφασίσετε ότι η ταινία δεν είναι του γούστου σας.

Κλείστε από τώρα το μυστικό ραντεβού με τον κόσμο του κινηματογράφου.