Ο Γιώργος Γκόζης συγγραφέας με μεγάλη ενσυναίσθηση και αφηγηματική δεινότητα μέχρι σήμερα μας έχει χαρίσει δύο συλλογές διηγημάτων “Ο νυχτερινός στο βάθος”, (εκδ. Νεφέλη) και “Αφήστε με να ολοκληρώσω”, (Εκδόσεις Πόλις), τη νουβέλα “Γκουανό” (εκδ. Πόλις) ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το μυθιστόρημά του “Θραύση Κρυστάλλων” (εκδ. Ποταμός).

Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά του λιγότερο γνωστή κι αυτή είναι οι σπουδές του στη Θεολογία με μεταπτυχιακό στην Εκκλησιαστική Ιστορία, Χριστιανική Γραμματεία, Αρχαιολογία και Τέχνη και ειδίκευση στην Αγιολογία. Το "Μητερικό Θράκης" εξιστορεί τον βίο και την πολιτεία γυναικείων μορφών του χριστιανισμού και δεν απευθύνεται σε κάποιο περίκλειστο κύκλο ειδικών αλλά σε όλους εκείνους που αναζητούν μια ερμηνεία του θείου μέσα κι έξω από τα θρησκευτικά δόγματα. Είναι χαρά μας που μαζί του ξεκινούμε στην Πολιτιστική Διαδικτυακή Πλατφόρμα Rembrandt and the Cat τον κύκλο των βιβλιοπαρουσιάσεων σε μια ξεχωριστή βραδιά με ελεύθερη συμμετοχή στην οποία δεν χρειάζονται κρατήσεις.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19:00, ελάτε να συζητήσουμε για ένα βιβλίο που γράφτηκε για μας πατώντας απλώς στο σύνδεσμο: https://zoom.us/j/91277647153… Meeting ID: 912 7764 7153 Passcode: 446356

Σας περιμένουμε!