Ο πιανίστας με τα μαγικά δάχτυλα θα μας χαρίσει τις πιο κεφάτες βραδιές του χειμώνα, σε ξέφρενους ρυθμούς boogie-woogie, swing και rock ‘n’ roll της Ν. Ορλεάνης με απόηχους Fats Domino!

Το Half Note Jazz Club θα αποχαιρετήσει το 2008 και θα υποδεχθεί τη νέα χρόνια με την πιο εκρηκτική διάθεση! Ο πιανίστας με τα μαγικά δάχτυλα, ο Mitch Woods, έρχεται να μας χαρίσει τις πιο κεφάτες βραδιές του χειμώνα, σε ξέφρενους ρυθμούς boogie-woogie, swing και rock ‘n’ roll!!! Μέχρι σήμερα ο Mitch Woods παραμένει ο απόλυτος boogie-woogie πιανίστας και ερμηνευτής που καταφέρνει να μεταδίδει στο κοινό το κέφι και την αστείρευτη ενέργειά του.

Έτσι το Half Note, περνά τις τελευταίες βραδιές του 2008 και τις πρώτες του 2009 με την πιο κεφάτη boogie-woogie παρέα που ξέρει να δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για ξεφάντωμα και χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως ο άνθρωπος που έπεισε τον Mitch Woods να αφιερωθεί στο πιάνο και την blues σκηνή ήταν ο Archie Shepp!

Ο Shepp εκτίμησε το πάθος του λευκού αυτού αγοριού για το blues κι από τότε έγινε ο μέντορας του και με τον καιρό –όπως λέει ο Woods- «ένας πολύτιμος φίλος που εξακολουθεί να με ειρωνεύεται όταν δεν είμαι αρκετά καλός. Ώρες-ώρες με εκνευρίζει τόσο πολύ ώστε η μόνη μου επιλογή είναι να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος».