Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου, η Κεντρική Σκηνή της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου θα παρουσιάσει Μικρό Παλλάς την παράσταση με τον γενικό τίτλο Μίλα μου σαν τη Βροχή, σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου & μουσική επιμέλεια Κώστα Χαριτάτου. Η παράσταση είναι ένα παζλ μονολόγων και μονοπράκτων, μια συνομιλία με τον θεατή με ζωντανή μουσική.

Οι μονόλογοι και τα μονόπρακτα που παρουσιάζονται είναι: Αγγελιαφόρος Περσών του Αισχύλου, Κρεβάτι ανάμεσα στις φακές  του Άλαν Μπένετ,  Η ευκαιρία της ζωής της του Άλαν Μπένετ, Η Ξανθιά του Γιώργου Μανιώτη, Ο Διευθυντής Πωλήσεων του Γιώργου Μανιώτη, Αυτός και το παντελόνι του του Ιάκωβου Καμπανέλη, Λαίδη Φθειροζόλ του Τέννεση Ουίλιαμς, Τομ από τον Γυάλινο Κόσμο του Τέννεση Ουίλιαμς, Μίλα μου σαν τη Βροχή του Τέννεση Ουίλιαμς.

H Κεντρική Σκηνή του Δήμου Αργοστολίου είναι ένα  ερασιτεχνικό σχήμα ηθοποιών που ζουν και εργάζονται στην Κεφαλονιά και αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στις πρόβες δημιουργώντας  και προάγοντας την θεατρική τέχνη στον τόπο τους.

Στην παράσταση Μίλα μου σαν τη Βροχή παίζουν και τραγουδούν με αλφαβητική σειρά οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Αναστασιάδης Τάσος, Αποστολίδου Δέσποινα, θεοδωροπούλου Γεωργία, Ιακωβάτου Ευα, Λουκάτος Παναγής, Μαρκάτος Κυριάκος, Μουρελάτου Μαριέττα, Μπεκατώρος Τάσος, Νεόφυτος Γιάννης, Νιφοράτος Λούκας, Πεντογάλου Διονυσία, Φραγκούλια Τατιάνα. Στην παράσταση παίζει ο μουσικός Γρηγόρης Βαγγελάτος.