Οι Μίγμα και η Ξυπόλυτη Στρατιά, υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και εμφανίζονται ζωντανά στο Ghost Bar την Πέμπτη 9 Απριλίου. Την ευκαιρία όμως να ακούσουν ζωντανά τα συγκροτήματα θα έχουν και οι Θεσσαλονικείς στο Zenit bar! Η συναυλία της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη του οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα Right to life, μια ομάδα από νέους ανθρώπους, κυρίως εθελοντές, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης σε άτομα ή ομάδες σχετικά με τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ασθενείς, παιδιά, επισκέπτες σε ξένη χώρα, μετανάστες, πρόσφυγες. Η  δράση τους ξεκινά σύντομα με μια καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Μεσόγειο.

Οι Μίγμα είναι ένα 6μελές ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2005. Αυτή τη περίοδο οι Μίγμα ολοκληρώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους που ηχογραφήθηκε εν μέρει στο στούντιο Praxis του Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) και στα στούντιο του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής των Τ.Ε.Ι Κρήτης στο Ρέθυμνο, με μηχανικό ήχου/μουσικό παραγωγό τον Νίκο Κεφαλογιάννη (καθηγητή του τμήματος), ο οποίος έχει προσφάτως συνεργαστεί με τους Locomondo στη ηχογράφηση του δίσκου τους 12 Μέρες στη Τζαμάικα. Οι στίχοι τους… κινηματογραφικοί, περιγράφουν βιώματα και προσεγγίζουν διαστάσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η Ξυπόλυτη Στρατιά είναι ένα εξαμελές σχήμα ,που ξεκίνησε από το Ηράκλειο της Κρήτης, σε δικές του συνθέσεις, με δυνατό στίχο και σκωπτική διάθεση, που ακροβατούν ανάμεσα στο ψυχεδελικό σκα και το παραδοσιακό κρητικό ροκ εντ ρολ, σε μια παρουσίαση των κομματιών που θα πλαισιώσουν τον πρώτο τους δίσκο, και όχι μόνο!