Την εκπληκτική συναυλία με την οποία ο Mick Fleetwood -και «Φίλοι»- τίμησαν τον Peter Green, τον αρχικό frontman των Fleetwood Mac, στο Palladium του Λονδίνου τον περασμένο Φεβρουάριο, την είδαν μόνο 2.200 τυχεροί.

Στην συναυλία συμμετείχαν πολλοί ακόμα καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων: ο Noel Gallagher, Billy Gibbons, ο David Gilmour, η Christine McVie, ο Jeremy Spencer και φυσικά, ο Fleetwood και οι Dave Bronze, Jonny Lang, Andy Fairweather Low, Ricky Peterson και Rick Vito.

Τώρα, αυτός ο μουσικός φόρος τιμής θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας την 23η και 28η του Μαρτίου και στις 30 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει σε Blu-Ray, βινύλιο, CD και digital audio για το κοινό.

«Η συναυλία ήταν ένας εορτασμός εκείνων των blues πρώτων ημερών όταν όλοι μας ξεκινήσαμε, και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τον βαθύ αντίκτυπο που είχαν στον κόσμο της μουσικής ο Peter και οι Fleetwood Mac της πρώτης περιόδου» είπε, σε ανακοίνωση, ο Mick Fleetwood. «Ο Peter ήταν ο μεγαλύτερος μέντοράς μου, και μου έδωσε τέτοια χαρά να αποτίσω φόρο τιμής στο απίστευτο ταλέντο του. Είχα την τιμή να μοιραστώ το σανίδι με κάποιους από τους πολλούς καλλιτέχνες τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια ενέπνευσε ο Peter και που μοιράζονται μαζί μου τον μεγάλο σεβασμό που έχω γι’ αυτόν τον απίστευτο μουσικό» συνέχισε.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ