Ποιήματα από την καραντίνα και μια επικίνδυνη συνάθροιση άνω των 3 ατόμων. Τα προληπτικά μέτρα δεν θα τηρηθούν με κίνδυνο της ζωής μας.

Το τέλος έρχεται ξανά, κι εμείς θα γράφουμε γι’ αυτό, ακόμη και μετά το πέρας του. Δεν μπορούμε να είμαστε κοντά, όμως μπορούμε, έστω και μέσα από οθόνες και πληκτρολόγια να είμαστε μαζί.

Σάββατο 21 Μαρτίου, 22:00

POSTER BY: Nove

The Bad Poetry Social Club

Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα, της οποίας τα μέλη οργανώνουν poetry performance, ενώ ασχολούνται και με την παραγωγή video poetry. Μέχρι τώρα, μέλη της έχουν εκδώσει ποιητικές συλλογές και zines. Έχουν συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο δημοφιλείς χώρους τέχνης στην Αθήνα και έχουν ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στις poetry performance, ερμηνεύουν δικά τους ποιήματα που συνοδεύουν με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και beat. Πειραματίζονται με διάφορα media και πιστεύουν πως η ποίηση μπορεί να γίνει θέαμα. Το ‘The Bad Poetry Social Club’, αποδεικνύει πως η ποίηση δεν ανήκει σε σκονισμένα γραφεία. Η ποίηση είναι πιο ζωντανή από ποτέ και δεν γίνεται αυτοί που την εκπροσωπούν να είναι νεκροί.