Το Θέατρο ΜΠΙΠ ανεβάζει για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη παράσταση Μια Μαύρη Τρύπα στο Κέντρο της Κυψέλης μια παράσταση, μια αλληγορία με χιούμορ για όλα όσα μας παίρνουν και για όλα όσα  μας έχουν απομείνει…

Πριν λίγα χρόνια είχαμε πιο πολλά, χρήματα, αυτοκίνητα, σπίτια, καινούρια ρούχα… Πριν λίγα χρόνια, το τείχος του Βερολίνου έπεσε, τα σύνορα άνοιξαν, τα διαβατήρια καταργήθηκαν, ο ψυχρός πόλεμος τελείωσε… Τι χαρά! Τώρα τα σύνορα κλείνουν, τα σπίτια τα παίρνουν οι τράπεζες, τα αυτοκίνητα πάνε για απόσυρση, και ο πόλεμος έγινε θερμός και απλώνεται παντού.  Επ! Τι φταίει; Τι άλλαξε; Μην ανησυχεί κανείς! Υπάρχει επιστημονική εξήγηση!

Η γη χάνει τη βαρύτητά της και όλα όσα είχαμε συνηθίσει δίπλα μας απλά χάνονται στο σύμπαν. Μέχρι να χαθούμε κι εμείς. Σε μια στιγμή, ξαφνικά! Παφ!

Η παράσταση “Μια Μαύρη Τρύπα στο Κέντρο της Κυψέλης” είναι μια α-σόβαρη παράσταση που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ΜΠΙΠ στην Κυψέλη. Συστήνοντας ένα  “πρόχειρο” θέατρο που βασίζεται στο κείμενο, τους ηθοποιούς, την ενέργεια, τον αυθορμητισμό και την ειρωνεία, η Μαύρη Τρύπα είναι μια αστεία και σκοτεινή παράσταση που βγάζει τη γλώσσα στη σοβαροφάνεια και σε εμάς τους ανθρώπους γενικότερα.

Θεατρικό έργο: Ανδρονίκη Μαστοράκη, Χριστίνα Χριστοφή

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χριστοφή

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):

Τάσος Φόης, Μαρία Κακούρου, Νεφέλη Χρυσοβέργη, Διονύσης Στραβοράβδης

Διάρκεια: 50’