Μια ψυχρή αστυνομική ιστορία μετατρέπεται στη σκηνή του Θεάτρου Αμιράλ σε θερμό παραμύθι ακραίου έρωτα. Η πασίγνωστη στα ποινικά χρονικά ιστορία των Λέοπολντ και Λομπ σε μιούζικαλ με σκηνοθετικές οδηγίες  Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Το μιούζικαλ Thrill me, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του, ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική αλλά και σε πολλές άλλες χώρες (Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέα κ.ά.) Το 2006 και το 2008 προτάθηκε από δημοσιογράφους και κριτικούς της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες ως το καλύτερο μιούζικαλ και η μουσική των τραγουδιών του ήταν υποψήφια για τα θεατρικά βραβεία ως η καλύτερη πρωτότυπη μουσική σύνθεση.

Το Μέχρι ο έρωτας… είναι η θεατρική απόδοση της θανατηφόρας σχέσης των δύο αγοριών- που έζησαν και εγκλημάτησαν τη δεκαετία του 1920. Δεν επικεντρώνει στην εγκληματική συμπεριφορά του ζευγαριού, αλλά στον έρωτα και στις καταστροφικές συνέπειες του. Για τον ισχυρότερο της σχέσης, το Ρίτσαρντ, το αναίτιο έγκλημα μοιάζει σαν παιχνίδι, ενώ για τον αδύναμο Νέηθαν , η συνεργία στο τέλειο έγκλημα είναι μια ακόμα απόδειξη της αγάπης και αφοσίωσής του. Το τέλος της άγριας περιπέτειας τους είναι αναπάντεχο και ανατρεπτικό.

Ένα έργο με σκοτεινό χιούμορ, καταπληκτική μουσική, τραγούδια που εξελίσσουν την δράση κι εντείνουν την αγωνία…

Παιζουν: Νίκος Νίκας ( Ρίτσαρντ)  Δημήτρης Μαριζάς ( Νέηθαν)

Στο πιάνο, ζωντανά επί σκηνής ( και διδασκαλία τραγουδιών) η Φωτεινή Μπονταϊτη