Η λύση για ορισμένους βρέθηκε, οι υπόλοιποι ακόμα αναζητούν.

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο είχε καταφύγει το Ελληνικό Φεστιβάλ για την άρση της απόφασης της σφράγισης του θεάτρου. Στην περίπτωση της άρσης της απόφασης, αρμόδιο δικαστήριο θα κληθεί να λάβει εκ νέου απόφαση.

Όσοι καλλιτέχνες είχαν προγραμματίσει αν εμφανιστούν ζωντανά στο θέατρο, δεν κάθισαν να περιμένουν αποφάσεις και έσπευσαν να βρουν νέο χώρο.

Η συναυλία της Χάρις Αλεξίου μεταφέρεται στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 28 Ιουνίου, με τα προπωλημένα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες του Λυκαβηττού να ισχύουν και ο Φίλιππος Πλιάτσικας «μετακομίζει» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 4 Ιουλίου.

Αλλά και άλλοι καλλιτέχνες αναζητούν νέα «στέγη». Ο Λένι Κράβιτς, ο οποίος θα εμφανιζόταν την 1η Αυγούστου στο Λυκαβηττό, θα εμφανιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο «Terra Vibe Park» στη Μαλακάσα, ενώ, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, η συναυλία των Pink Martini προσανατολίζεται πιθανώς για το θέατρο Βράχων.

Την ίδια στιγμή το χέβι μέταλ φεστιβάλ με τίτλο «Rock Em All» θα γίνει στις 20 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, ενώ ο κορυφαίος σαξοφωνίστας Ορνέτ Κόλμαν αναζητεί χώρο για τη δική του συναυλία (σύμφωνα πληροφορίες η διοργανώτρια εταιρεία έχει προσεγγίσει το θέατρο «Παλλάς»).

Νέο συναυλιακό χώρο αναζητεί και η Γκλόρια Γκέινορ (9 Ιουλίου), η οποία δεν αποκλείεται να ανέβει στη σκηνή του γηπέδου του τάε κβον ντο στο Δέλτα Φαλήρου.

Μετά την σφράγιση του θεάτρου πάντως, πολλές διοργανώτριες εταιρείες σκοπεύουν να κινηθούν δικαστικά, απαιτώντας διαφυγόντα κέρδη από τους υπευθύνους.

Τέλος, η εξαργύρωση των εισιτηρίων για τις συναυλίες του Τζέιμς Μπλαντ συνεχίζεται μέχρι τις 31 Ιουλίου στην Τicketnet (Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι) και στα καταστήματα Virgin Μegastores και Ρublic.