Οι μονόλογοι της Θάλειας Ασλανίδου, του Ιάκωβου Καμπανέλλη και του Θανάση Παπαγεωργίου συνθέτουν την παράσταση «Με όλο μου το είναι» που ανέβηκε στο θέατρο Στοά και έρχεται για δύο παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» Σερρών, στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2014.

Με σημείο εκκίνησης το έργο «Μια μητέρα» της Θάλειας Ασλανίδου, η Λήδα Πρωτοψάλτη προσπαθεί να αποδείξει πως υπήρξε μια ιδανική μάνα και σύζυγος. Τα παιδιά και ο σύζυγος, που στοίχειωσαν τη ζωή της, εμφανίζονται διαρκώς μπροστά της. Πολύ γρήγορα καταρρέει, διαπιστώνοντας ότι η ίδια έζησε μια ζωή που την αφιέρωσε στην αποτυχημένη προσπάθεια να δημιουργήσει την τέλεια οικογένεια. Ο μονόλογος αυτός παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Στοά το 1981, με ερμηνεύτρια τη Μαρία Κονδύλη.

Τη σκυτάλη παίρνει ο «Επικήδειος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, έργο  γραμμένο το 1992. Στην ιστορία αυτή, η ανάγκη της υστεροφημίας γίνεται επιτακτική για τους δυο ήρωες που επικοινωνούν τηλεφωνικά. Η αγωνιώδης τους προσπάθεια για υστεροφημία έχει ως αποτέλεσμα την γελοιοποίησή τους στον θεατή. Ο «Επικήδειος» θεωρήθηκε ένας από τους καλύτερους μονολόγους του συγγραφέα και παίχτηκε επίσης για πρώτη φορά στη Στοά, με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Ο ίδιος θα είναι και ο τωρινός ερμηνευτής.

«Η Αντριάνα» είναι ο τρίτος μονόλογος του προγράμματος. Γράφτηκε πρόσφατα από τον Θανάση Παπαγεωργίου και είναι το πέμπτο θεατρικό του έργο που θα παιχτεί στη Στοά.  Η πρωταγωνίστρια (Εύα Καμινάρη) επιδιώκει να κρύψει την πληγή που της δημιούργησε η αδελφική της σχέση. Η ερωτική περιπέτεια της αδελφής της, βγάζει στην επιφάνεια όλη την πίκρα που έχει συσσωρευτεί μέσα στην ψυχή της ηρωίδας, όλα αυτά τα χρόνια, και που την καταδίκασε σε μια μοναχική ζωή.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Λέα Κούση.

Το Θέατρο ΣΤΟΑ έρχεται για πρώτη φορά στις Σέρρες.

Παίζουν οι : Λήδα Πρωτοψάλτη, Θανάσης Παπαγεωργίου, Εύα Καμινάρη.