Πιστεύεις και εσύ πως ο Έλβις ζει; Θα ήθελες να ζεις σε έναν κόσμο που τα πουά φουστάνια στριφογυρνάνε στο ρυθμό της μουσικής; Που όλες σου οι έννοιες χάνονται στην πρώτη νότα και χορεύεις σαν τρελός το μόνο χορό που θεωρήθηκε παράνομος στην ιστορία; Μην χάνεις άλλο καιρό, οι Athens Boogie θα βρίσκονται στο Ρομάντσο κάθε Τετάρτη από 14 Ιανουαρίου 2015 για μαθήματα Rock n’ Roll με πολύ χορό!

Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής Rock n’Roll και Swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το ’20 έως το ’50. Ενώνοντας αυτά τα δύο είδη, και το πάθος για χορό, οι Athens Boogie δημιουργούν  μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τα μαθήματα χορού, στέλνοντας ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο επικοινωνίας στο email [email protected] ή στη σελίδα https://www.facebook.com/AthensBoogie στο facebook.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, με τμήμα αρχαρίων 20.00-21.00 και προχωρημένο 21.00-22.00. Σας περιμένουμε!